ТМ Весела Зебра
Плід арахісу нагадує за формою шовковичний кокон, під шкаралупою якого знаходиться від 1 до 5 ядер (бобів). Ці боби містять до 50% жиру, тому арахіс і зарахований до вельми цінних олійних культур. Ядра арахісу їдять сирими і підсмаженими, у всіх видах вони є приємним і смачним поживним продуктом. Ядра бобів арахісу широко застосовують у кондитерському виробництві для багатьох виробів.
Завдяки своїм цінним якостям і високій поживності харчову цінність арахісу важко переоцінити. У бобах арахісу міститься більше 35 % білків, близько 50 % жирів , а також велика частина необхідних для людини вітамінів і мікроелементів. Високий вміст вітамінів і мікроелементів, велика кількість ненасичених жирних кислот , повна відсутність холестерину і, нарешті , вишуканий смак роблять арахіс незамінним продуктом для повноцінного і здорового харчування.
Ядра бобів арахісу (лущені)
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки — 29,2 г; жири — 50,2 г; вуглеводи — 10,8 г. Енергетична цінність (калорійність) — 611,8 ккал. Зберігати при температурі не вище 25 °С та відносній вологості повітря не більше 70%. Маса нетто 100 г ± 4,5 г Дата виготовлення та строк придатності вказані на упаковці. Номер партії відповідає даті виготовлення. Продукція не повинна попадати під дію прямих сонячних променів.
Насіння та бакалія «Вишуканий Смак».
© Всі права захищені, 2018.
Якщо ви помітили помилку у тексті на сайті, будь ласка виділіть текст та натисніть ctrl+enter.
Дякуємо.
Сообщить об опечатке
Текст, который будет отправлен нашим редакторам: