ТМ Весела зебра
Насіння маку традиційно використовується для приготування кондитерських виробів і як приправа для різних страв, цим самим надаючи їм приємний, особливий аромат і смак. Зерна маку можна використовувати для овочів у вигляді панірування.
Властивості маку характеризуються і поживною цінністю. У маці міститься велика кількість білка — 15%, 75% вуглеводів, 2% жирів і 1470/100 грам кальцію. Дуже корисно поєднувати мед разом з маком. Не дарма такі свята як Медовий Спас і Маковія приходять одночасно, тим самим запрошуючи спробувати цих прекрасних ласощів.
Насіння маку
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки -17,5 г; жири — 47,5 г; вуглеводи — 2,0 г. Енергетична цінність (калорійність) — 505,5 ккал. Зберігати за температури не вище 25 °С та відносній вологості повітря не більше 70%. Маса нетто: 100 г ± 4,5% Дата виготовлення та строк придатності вказані на упаковці. Номер партії відповідає даті виготовлення. Продукція не повинна попадати під дію прямих сонячних променів.
Насіння та бакалія «Вишуканий Смак».
© Всі права захищені, 2018.
Якщо ви помітили помилку у тексті на сайті, будь ласка виділіть текст та натисніть ctrl+enter.
Дякуємо.
Сообщить об опечатке
Текст, который будет отправлен нашим редакторам: