ТМ Вишуканий Смак
Цукрова пудра — це незамінний в кулінарії продукт, виготовлений з цукру. Широко застосовується для обсипання кондитерських виробів, для приготування глазурі і крему , додається у фруктові салати, холодні напої та коктейлі. Виробництво цукрової пудри здійснюється за допомогою механічного розмелю- вання кристалів цукру на ударно-відбивних млинах настільки дрібно, що окремі кристали не видно неозброєним оком. При збиванні яєць або вершків краще використовувати саме цукрову пудру, а не цукровий пісок, завдяки цьому, крем виходить більш ніжний. Цукрова пудра нашого виробництва не комкується і має настільки однорідну текстуру, що є незамінною при виготовленні мастики або айсінгу. Мастика виходить еластичною і не розривається при формуванні декору, що робить вашу страву ідеальною.
Пудра цукрова (цукор білий)
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: вуглеводи — 99,8 г. Енергетична цінність (калорійність) — 398 ккал. Зберігати за температури не вище 40 °С та відносної вологості повітря не більше 70%. Дата виготовлення та строк придатності вказані на упаковці. Номер партії відповідає даті виготовлення. Берегти від вологи.
Пакування 200 г:
Маса нетто — 200 г ± 4,5%
Пакування 300 г:
Маса нетто — 300 г ± 3%
Пакування 5 кг:
Маса нетто — 5 кг ± 1,5%
Насіння та бакалія «Вишуканий Смак».
© Всі права захищені, 2018.
Якщо ви помітили помилку у тексті на сайті, будь ласка виділіть текст та натисніть ctrl+enter.
Дякуємо.
Сообщить об опечатке
Текст, который будет отправлен нашим редакторам: